Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Blog

Opmerking vooraf: Zoals aan de onderstaande cijfers valt te zien is het aantal bij ons bekende bedrijven die met .NET werken weer behoorlijk afgenomen. Dit terwijl we juist vorige keer aangaven dat het aantal bedrijven zo gestegen was. De verandering hiervoor is ligt nog steeds in de oprichting van Werken met .NET. De laatste tijd.
Lees verder
Opmerking vooraf: Zoals aan de onderstaande cijfers te zien valt is het aantal bij ons bekende bedrijven die met .NET werken behoorlijk toegenomen; van 486 eind maart naar 527 nu.  De reden hiervoor is dat we in verband met de oprichting van Werken met .NET de laatste maanden intensief gezocht hebben naar bedrijven die met.
Lees verder
Technieken & Methodieken De onderstaande grafieken & tabellen tonen de percentages van de bedrijven die een bepaalde techniek noemen in één of meerdere van hun openstaande .NET vacatures. Dat wil zeggen dat, in de grafieken, op de verticale as te zien is bij hoeveel procent van de (voor ons bekende) bedrijven in Zuid-Holland (mar ’20:.
Lees verder
Technieken & Methodieken De onderstaande grafieken & tabellen tonen de percentages van de bedrijven die een bepaalde techniek noemen in één of meerdere van hun openstaande .NET vacatures. Dat wil zeggen dat, in de grafieken, op de verticale as te zien is bij hoeveel procent van de (voor ons bekende) bedrijven in Zuid-Holland (dec ’19: 195.
Lees verder