homepage vacature zoeken

Vacatures regio Den Haag

Ben je een ervaren software developer en op zoek naar een nieuwe .NET baan? Het liefst in de regio Den Haag, bij een klein, familiair bedrijf met een informele sfeer en directe lijnen? Waar je je van A tot Z bezig kunt houden met websites en maatwerk applicaties gericht op het web? Misschien dat deze.
Lees verder
Heb je ervaring als software architect en ben je op zoek naar een nieuwe analytische omgeving? Waar je samen met hoogopgeleide en ervaren collega’s kunt werken aan uitdagende en uiteenlopende maatwerkprojecten? Bij een software bedrijf dat Microsoft georiënteerd is en met de nieuwste technieken werkt? Dan zou deze organisatie wel eens goed bij je kunnen.
Lees verder
Ben je een ervaren .NET C# developer en op zoek naar een (nieuwe) baan? Een baan bij een leuke club van enthousiaste jonge mensen? Waar je komt te werken aan een complexe applicatie met een grote user base? Nieuwsgierig? Lees dan verder! Voor een innovatieve en informele organisatie in Zoetermeer zijn we momenteel op zoek.
Lees verder
Ben je een gedreven .NET developer die constant bezig is zich verder te ontwikkelen? Bij een organisatie die je de afwisseling van verschillende opdrachtgevers kan bieden? Maar dan wel in de eigen regio, met een vaste club van developers, of bij klanten die op fietsafstand van je kantoor zitten? En een organisatie waar je gebruik.
Lees verder