homepage vacature zoeken

Vacatures regio Den Haag

Ben je een ervaren .NET C# developer en op zoek naar een (nieuwe) baan? Een baan bij een leuke club van enthousiaste jonge mensen? Waar je komt te werken aan een complexe applicatie met een grote user base? Nieuwsgierig? Lees dan verder! Voor een innovatieve en informele organisatie in Zoetermeer zijn we momenteel op zoek.
Lees verder
Ben je een gedreven .NET developer die constant bezig is zich verder te ontwikkelen? Bij een organisatie die je de afwisseling van verschillende opdrachtgevers kan bieden? Maar dan wel in de eigen regio, met een vaste club van developers, of bij klanten die op fietsafstand van je kantoor zitten? En een organisatie waar je gebruik.
Lees verder
Heb je ervaring als .NET C# webdeveloper en je bent op zoek naar een nieuwe baan in Den Haag? Bij een kleinschalig bedrijf met een korte lijnen en een informele maar ambitieuze sfeer? Waar je met de laatste ontwikkelingen kan werken op zowel back- als frontend? Wellicht dat dit iets voor jou is! Voor een.
Lees verder
Ben je een software developer die net van school komt of heb je al een aantal jaren ervaren in .NET en je wil graag een baan als .NET web developer in Den Haag? Bij een relatief klein, informeel bedrijf waar je jezelf kunt zijn, bestaande uit een jonge groep mannen en vrouwen? Lees dan verder..
Lees verder