Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Blaak Selectie

Blaak Selectie is klein en persoonlijk werving & selectie bureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van .NET developers / specialisten. Wij richten ons hierbij specifiek op de regio Zuid-Holland. Blaak Selectie onderscheidt zich door een persoonlijke kandidaat-gedreven aanpak. Dit houdt in dat er de nadruk gelegd wordt op het opbouwen en onderhouden van een kandidaten netwerk gericht op .NET ontwikkelaars. Vanuit dit netwerk wordt er goed in de gaten gehouden welke kandidaten in de regio op zoek zijn naar een nieuwe functie. In samenwerking met de kandidaat worden de wensen, mogelijkheden en ook onmogelijkheden in kaart gebracht voor een nieuwe baan.

Aan de andere kant beschikt Blaak Selectie over breed overzicht van organisaties die gebruik maken van .NET en houden wij nauwkeurig in de gaten welke functies er op dit gebied open staan. Hierdoor is Blaak Selectie in staat om kandidaten te voorzien in een uitgebreid aanbod van beschikbare banen.

Organisaties kunnen vervolgens op basis van “no cure, no pay” profiteren van een voorselectie aan potentieel geschikte kandidaten door een gespecialiseerd bureau.