Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

.NET arbeidsmarktmonitor Zuid-Holland, december 2019

Posted by

Technieken & Methodieken

De onderstaande grafieken & tabellen tonen de percentages van de bedrijven die een bepaalde techniek noemen in één of meerdere van hun openstaande .NET vacatures. Dat wil zeggen dat, in de grafieken, op de verticale as te zien is bij hoeveel procent van de (voor ons bekende) bedrijven in Zuid-Holland (dec ’19: 195 bedrijven) een bepaald sleutelwoord genoemd werd in hun vacature(s). En op de horizontale as de verschillende momenten waarop we deze analyse hebben uitgevoerd.

 

.NET arbeidsmarkt Zuid-Holland

Grafiek 1 geeft een beeld van het totaal aantal bedrijven dat gebruik maakt van Microsoft .NET versus het aantal bedrijven met een .NET vacature in de regio’s Zuid-Holland, groot Rotterdam en groot Den Haag.

 

Grafiek 2 geeft een overzicht van het aantal bedrijven in Zuid-Holland (onderverdeeld in de regio Rotterdam en regio Den Haag) die één of meerdere .NET vacatures hebben uitstaan sinds het begin van onze driemaandelijkse analyse.

 

 

Automatisch op de hoogte blijven?

Mocht je in de toekomst graag automatisch op de hoogte gehouden willen worden van onze analyse op de .NET-arbeidsmarkt, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link. (Onder de lezers van onze nieuwsbrief verloten we ook ieder kwartaal een software development boek)

Of wil je graag ook op de hoogte blijven van onze nieuwste .NET vacatures? Dan kun je je hiervoor inschrijven via deze link.