Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Donderdag 16 april: kennissessies over “Cosmos DB” & “Blazor-PWA’s”

Posted by

In verband met het coronavirus is de kennissessie van 16 april gecanceld. Wij hopen deze in het najaar van 2020 alsnog te kunnen organiseren. 

Op donderdag 16 april is het weer zover en organiseert Blaak Selectie in samenwerking met Betabit onze twaalfde kennissessie. Deze keer hebben we twee sprekers met ieder hun eigen onderwerp. Oscar van Tol zal een presentatie geven over “Cosmos DB” en Bart Kemps zal het hebben over “Blazor-PWA’s”.

Het event is gratis (inschrijven verplicht, zie onderaan de pagina) en zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00 is men welkom voor een broodje en drankje. Om 19:00 start deel 1 van de presentatie tot 19:45, waarna er een pauze plaatsvindt van 15/30 minuten. Vanaf 20:15 tot 21:00 is deel 2 van de presentatie. Daarna is er een borrel tot 22:00.

Oscar van Tol: Cosmos DB

In deze vlucht door de Cosmos DB zien we van alles over Sql, Cassandra, Mongo, Gremlin, Table, Etcd, Containers en partities. Hierna pakken we de code erbij, we gebruiken de SDK4,EF Core 3 en kijken naar triggers en bindings voor Cosmos DB in Azure Functions.

 

 

Bart Kemps : Blazor-PWA’s

Blazor maakt het mogelijk .net-code in een browser uit te voeren en is daarmee heel geschikt voor het ontwikkelen van Single Page Apps (SPA’s). Moderne telefoonbrowsers ondersteunen Progressive Web Apps (PWA’s). Dit zijn SPA’s die zich in alle opzichten gedragen als een normale app. Kan je dus ook een PWA schrijven met Blazor?

 

Inschrijven?
Interesse? Stuur een email naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl) met je telefoonnummer waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. In verband met een beperkt aantal plaatsen en het organiseren van eten en drinken is inschrijven verplicht.