Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Vacatures regio Rotterdam

Ben je een startende software developer of iemand die wellicht al iets meer ervaring heeft? En ben je op zoek naar een baan als C# developer  in Rotterdam (vlakbij Rotterdam centraal)? Bij een kleine platte organisatie met korte lijnen en een professionele en ongedwongen sfeer? Waarbij gebruiksvriendelijkheid een belangrijk uitgangspunt is bij het bouwen van.
Lees verder
Voor een grote organisatie in Rotterdam zijn we op zoek naar iemand met ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties in .NET C#. Het gaat hier om een organisatie met een maatschappelijke impact. Hun systemen zijn gericht op een groot aantal klanten waarbij het belangrijk is dat de applicaties helder, toegankelijk en up-to-date zijn. Als.
Lees verder
Je bent een ervaren (lead) developer woonachtig in de regio Sliedrecht en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Binnen een leuke en informele club van enthousiaste mensen?  En het bouwen van Windows Services en de communicatie tussen software en hardware interfaces spreken je aan? Wellicht dat dit bedrijf dan iets voor jou is. Voor een.
Lees verder