homepage vacature zoeken

Vacatures regio Rotterdam

Ben je als senior developer op zoek naar een analytisch omgeving? Waar je samen met hoogopgeleide en ervaren collega’s kunt werken aan uitdagende en uiteenlopende maatwerk projecten? Bij een Microsoft georiënteerd software bedrijf die met de nieuwste technieken werkt? Dan zou de deze organisatie wel eens goed bij je kunnen passen. Voor een organisatie in.
Lees verder
Ben je een junior of ervaren .NET C# developer en je zou graag aan een messaging systeem en performance- en schaalbaarheidsuitdagingen in de cloud willen werken? Het liefst in de regio Rotterdam? Bij een klein bedrijf, met korte lijnen en een informele cultuur? Waar je veel vrijheid en invloed krijgt? Nieuwsgierig? Lees dan verder! Voor.
Lees verder
Je bent een junior of medior .NET C# developer woonachtig ergens tussen Dordrecht en Rotterdam en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Binnen een leuke, kleine en informele club van enthousiaste mensen?  En het bouwen van Windows Services en de communicatie tussen software en hardware interfaces spreken je aan? Wellicht dat dit bedrijf dan iets.
Lees verder