Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

.NET arbeidsmarktmonitor Zuid-Holland, juni 2020

Posted by

Opmerking vooraf: Zoals aan de onderstaande cijfers te zien valt is het aantal bij ons bekende bedrijven die met .NET werken behoorlijk toegenomen; van 486 eind maart naar 527 nu.  De reden hiervoor is dat we in verband met de oprichting van Werken met .NET de laatste maanden intensief gezocht hebben naar bedrijven die met .NET werken. We dachten dat we over de afgelopen 9 jaar inmiddels wel de meeste .NET bedrijven in Zuid-Holland in kaart hadden gebracht. Toch hebben we nog ruim 41 bedrijven (we hebben er ook een paar uit lijst gehaald) gevonden die met .NET werken en die wij nog niet kenden. Hierdoor zie je dat het aantal bedrijven met een .NET vacature is toegenomen van 193 naar 204. Terwijl door de Corona crisis het totaal aantal bedrijven met een .NET vacature hoogstwaarschijnlijk juist is afgenomen.

 

Technieken & Methodieken

De onderstaande grafieken & tabellen tonen de percentages van de bedrijven die een bepaalde techniek noemen in één of meerdere van hun openstaande .NET vacatures. Dat wil zeggen dat, in de grafieken, op de verticale as te zien is bij hoeveel procent van de (voor ons bekende) bedrijven in Zuid-Holland (jun ’20: 204 bedrijven) een bepaald sleutelwoord genoemd werd in hun vacature(s). En op de horizontale as de verschillende momenten waarop we deze analyse hebben uitgevoerd.

 

 

.NET arbeidsmarkt Zuid-Holland

Grafiek 1 geeft een beeld van het totaal aantal bedrijven dat gebruik maakt van Microsoft .NET versus het aantal bedrijven met een .NET vacature in de regio’s Zuid-Holland, groot Rotterdam en groot Den Haag.

 

Grafiek 2 geeft een overzicht van het aantal bedrijven in Zuid-Holland (onderverdeeld in de regio Rotterdam en regio Den Haag) die één of meerdere .NET vacatures hebben uitstaan sinds het begin van onze driemaandelijkse analyse.

 

Automatisch op de hoogte blijven?

Mocht je in de toekomst graag automatisch op de hoogte gehouden willen worden van onze analyse op de .NET-arbeidsmarkt, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link. (Onder de lezers van onze nieuwsbrief verloten we ook ieder kwartaal een software development boek)

Of wil je graag ook op de hoogte blijven van onze nieuwste .NET vacatures? Dan kun je je hiervoor inschrijven via deze link.

 

Werken met .NET

Naast Blaak Selectie zijn we momenteel bezig met een nieuw project, genaamd “Werken met .NET”. Hiermee willen we een recruiter-vrij platform creëren, waar je als developer (gratis) alle bedrijven die met .NET werken kunt vinden.

Mocht je dit een goed initiatief vinden dan kun je op de hoogte blijven door ons te volgen op Linkedin of door je in te schrijven voor onze mailing.