Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

.NET arbeidsmarktmonitor Zuid-Holland, september 2020

Posted by

Opmerking vooraf: Zoals aan de onderstaande cijfers valt te zien is het aantal bij ons bekende bedrijven die met .NET werken weer behoorlijk afgenomen. Dit terwijl we juist vorige keer aangaven dat het aantal bedrijven zo gestegen was. De verandering hiervoor is ligt nog steeds in de oprichting van Werken met .NET. De laatste tijd zijn we naast een intensivering van onze zoektocht naar bedrijven die met .NET werken ook nog eens heel kritisch door onze bestaande database van bedrijven gelopen. Hierbij waren er toch een behoorlijk aantal bedrijven die we jaren geleden toegevoegd hadden maar waar we nu niet goed van konden achterhalen of ze nog steeds met .NET werken. Omdat we deze bedrijven straks allemaal inzichtelijk willen maken voor .NET developers, hebben we besloten om deze groep van bedrijven voor alle zekerheid te verwijderen. Mocht blijken dat ze achteraf wel met .NET werken dan vinden ze hopelijk alsnog hun weg naar ons platform. 

Technieken & Methodieken

De onderstaande grafieken & tabellen tonen de percentages van de bedrijven die een bepaalde techniek noemen in één of meerdere van hun openstaande .NET vacatures. Dat wil zeggen dat, in de grafieken, op de verticale as te zien is bij hoeveel procent van de (voor ons bekende) bedrijven in Zuid-Holland (sep ’20: 186 bedrijven) een bepaald sleutelwoord genoemd werd in hun vacature(s). En op de horizontale as de verschillende momenten waarop we deze analyse hebben uitgevoerd.

 

.NET arbeidsmarkt Zuid-Holland

Grafiek 1 geeft een beeld van het totaal aantal bedrijven dat gebruik maakt van Microsoft .NET versus het aantal bedrijven met een .NET vacature in de regio’s Zuid-Holland, groot Rotterdam en groot Den Haag.

 

Grafiek 2 geeft een overzicht van het aantal bedrijven in Zuid-Holland (onderverdeeld in de regio Rotterdam en regio Den Haag) die één of meerdere .NET vacatures hebben uitstaan sinds het begin van onze driemaandelijkse analyse.

 

Automatisch op de hoogte blijven?

Mocht je in de toekomst graag automatisch op de hoogte gehouden willen worden van onze analyse op de .NET-arbeidsmarkt, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link. (Onder de lezers van onze nieuwsbrief verloten we ook ieder kwartaal een software development boek)

Of wil je graag ook op de hoogte blijven van onze nieuwste .NET vacatures? Dan kun je je hiervoor inschrijven via deze link.

 

Werken met .NET

Naast Blaak Selectie zijn we momenteel bezig met een nieuw project, genaamd “Werken met .NET”. Hiermee willen we een recruiter-vrij platform creëren, waar je als developer (gratis) alle bedrijven die met .NET werken kunt vinden.

Mocht je dit een goed initiatief vinden dan kun je op de hoogte blijven door ons te volgen op Linkedin of door je in te schrijven voor onze mailing.