Ik ben in contact gekomen met Blaak Selectie naar aanleiding van een kennissessie mede georganiseerd door Blaak Selectie. Na een eerste contact via de email ben ik vervolgens al snel op gesprek gegaan bij Mark. Dit gesprek verliep relaxed en ik voelde me op mijn gemak om volledig uit een te zetten hoe het reilde en zeilde bij mijn huidige werkgever. Verder vroeg Mark goed door naar mijn wensen en verdere interesses. Ik had het gevoel met iemand te spreken die daadwerkelijk een bedrijf probeert te matchen aan jouw skills en persoonlijkheid.

Na het eerste gesprek was ik degene die het tempo kon bepalen. Mijn CV is nooit zonder toestemming aangeboden aan bedrijven. Alles gaat in overeenstemming met jou, de werkzoekende

Blaak selectie houdt zichzelf aan een aantal normen en waarden waardoor zij hun integriteit weten te bewaren. Dit doen zij in een markt waar een agressieve aanpak, soms benut door andere recruiters, mensen mogelijkerwijs wegkaapt. Maar dit weerhoudt Mark en en Sandra er niet van om zeer vertrouwelijk om te gaan met de informatie die mensen bij hen aanleveren.

Conclusie: zoek je werk als IT’er en zoek je naar bemiddeling dan zou ik zeker bij Blaak selectie informeren.

Robert, .NET developer