Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Tel Sell presenteert Blaak Selectie! ;-)

Posted by

Hé Tony , wat heb je deze keer voor ons?

Ik heb iets héél bijzonders. Iets waar veel .NET developers al lang op hebben gewacht.

Ongelooflijk, vertel ons snel wat het is…

Ik heb hier ‘persoonlijke ontwikkeling’, ‘uitdaging’, ‘plezier’ en ‘geld verdienen’ allemaal in één! U zult zich wel afvragen, wat is dit nu weer?

Ja Tony, laat ons niet langer in spanning.

Stel je gaat als .NET ontwikkelaar momenteel met moeite naar je werk omdat je iedere dag in dezelfde routine zit, dan kan hiermee dit probleem verholpen worden!

ONGELOOFLIJK…

Ja, maar dat is nog niet alles! Stel je hebt het gevoel dat je als .NET ontwikkelaar niet meer verder groeit, geen uitdaging meer ziet in je werk of vervelende collega´s hebt, ook daar wordt een oplossing voor geboden!

Ongelooflijk, ik begin het te snappen… dus als ik als .NET ontwikkelaar op zoek zou zijn naar een nieuwe baan, voor welke reden dan kan ook, dan kan ik daar nu bij geholpen worden?

Inderdaad, jij snapt het! Als dat geen GEWELDIGE ONTDEKKING is; dit bedrijf heet overigens Blaak Selectie.

Ongelooflijk Tony, maar dat betekent dus, dat je zelf helemaal geen vervelende vacaturesites hoeft af te struinen of van die moeilijke sollicitatiebrieven moet schrijven?

Nee, is dat niet geweldig! Met deze service is dit verleden tijd en krijg je er zelfs twee persoonlijke assistenten bij die je in dit hele proces helpen!

Nou, nou, nou zeg. ONVOORSTELBAAR.

Hé Tony, maar is dit niet gewoon het zoveelste recruitment bureau? Ik bedoel, daar zijn er tegenwoordig zoveel van en je hoort er altijd van die slechte verhalen over. Het enige wat zij schijnbaar willen, is je bemiddelen zodat zij hun fee kunnen krijgen, toch?!

Nee, dit is anders, bij Blaak Selectie zijn er slechts twee mensen die beide eigenaar zijn. Door het klein te houden, kunnen ze je een persoonlijke service geven en staat het binnenhalen van de fee niet op de eerste plek.

Okay dat klinkt goed, maar hoe weten ze nu waar ik als .NET ontwikkelaar naar op zoek ben?

Dat weten ze ook niet. Daarom zullen ze je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking waarbij gekeken wordt wat je eisen en wensen zijn. Gebaseerd op deze wensen gaan zij voor jou op zoek naar een nieuwe .NET baan in de regio.

Ongelooflijk, dus op deze manier krijg ik een op maat gemaakte persoonlijke assistentie bij het vinden van mijn ideale baan?!

Inderdaad, is dat niet fantastisch?!

Ongelooflijk, WAT EEN SERVICE, wat een ontdekking!

Maar dat is nog niet alles!

NEE???!!

Blaak Selectie is het enige werving en selectie bureau in Nederland dat zich 100% richt op het vinden van banen voor .NET ontwikkelaars voor de regio Zuid-Holland. Hierdoor zijn deze mensen dag in, dag uit bezig met het in kaart brengen van organisaties die met .NET werken en op zoek zijn naar .NET ontwikkelaars. Dit betekent dat ze je een grotere kans kunnen geven in het vinden van een ideale baan, dan wanneer je zelf op zoek zou gaan.

Onvoorstelbaar!

Maar Tony, ik heb je helemaal niet gehoord over onze 30 dagen, niet goed, geld terug garantie?

Dat klopt, want het beste is dat deze service voor jou helemaal gratis is! Het enige dat ze vragen is om hun twee weken de kans te geven voor jou de ideale baan te vinden.

Ik kan het bijna niet geloven!

Zeg, maar dat zou betekenen dat op een dag .NET ontwikkelaars in Zuid-Holland helemaal geen andere werving en selectie bureaus en vacaturesites meer nodig hebben.

Inderdaad, is het geen GEWELDIGE ONTDEKKING!