Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Op zoek naar een .NET baan, maar geen idee waar je moet beginnen?

Posted by

post5.NET ontwikkelaar en niet tevreden met je huidige baan? De wil om op zoek te gaan is er wel, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je zou moeten beginnen? Vacaturesites, sociale media, open solliciaties, dagbladen, bedrijvensites en zoekmachines; je ziet door de bomen het bos niet meer.

Wanneer het zoeken naar een nieuwe baan niet je dagelijkse bezigheid is, kan ik mij goed voorstellen dat je niet goed weet waar te beginnen. Maar waar jij je specialiseert in .NET, specialiseren wij ons in het vinden van .NET banen. Hiervoor struinen we regelmatig de verschillende job boards en social media’s af en willen we je best een handje hierbij helpen.

Mocht je nu echt graag zelf op zoek gaan naar een nieuwe baan als .NET ontwikkelaar, dan zou je bijvoorbeeld terecht kunnen op de volgende vacature sites:

Buiten de vacaturesites kun je er natuurlijk voor kiezen om de wereld te laten weten dat je op zoek bent naar een nieuwe .NET baan (alleen niet zo handig wanneer je baas nog niet weet dat je weg wilt…). Hiervoor kun onder meer terecht op:

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Google+
  • Hyves
  • Youtube

 

En als je dan een interessante vacature hebt gevonden kun je nog wat tips op doen voor je sollicitatiebrieven op de volgende websites:

Of… je houdt het lekker simpel en neemt gewoon contact op met Blaak Selectie. Wij zoeken vervolgens voor jou de juiste baan en het enige wat jij hoeft te doen is op sollicitatiegesprek te gaan! Hierdoor hoef je geen tientallen vacature sites af te struinen en sollicitatiebrief na sollicitatiebrief te schrijven. Werk dat we je graag uit handen nemen. En het beste; dit is helemaal gratis!

Klinkt dit interessant? Reageer dan naar  sandra@blaakselectie.nl of bel Sandra Kleine Staarman op het nummer 06-55 99 0111 voor meer informatie. Verder kun je natuurlijk ook altijd eerst onze website bezoek op www.blaakselectie.nl.