Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Blaak Selectie vraagt aandacht voor het Wereld Natuur Fonds

Posted by

Als zelfstandig ondernemer hebben we gemerkt hoeveel plezier we beleven aan het helpen van mensen. Met veel voldoening hebben we het afgelopen jaar mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe baan en organisaties bij het vinden van nieuwe medewerkers.

Echter, buiten het helpen van mensen, vinden we het ook belangrijk om stil te staan bij het feit dat mensen niet de enige zijn die hulp nodig hebben. Zo zien we dat de natuur onze hulp ook goed kan gebruiken. Om datgene te beschermen dat ons leven op deze aarde mogelijk maakt steunen Sandra en Mark al een aantal jaren het Wereld Natuur Fonds (WNF).

Gezien we via Blaak Selectie constant in contact staan met mensen, is het idee ontstaan om via ons bedrijf meer aandacht te krijgen voor het WNF. Op deze manier willen we het WNF steunen in hun missie harmonie te creëren tussen mens en natuur.

Buiten onze maandelijkse bijdrage, willen we deze maand nog iets extra’s doen. Zo hebben we besloten om via Blaak Selectie en de Social Media aandacht te vragen voor het WNF in de vorm van een eindejaarsactie. Bij iedere ‘like’ (Facebook, Linkedin), +1 (Google+) of retweet (Twitter) zullen we 1 euro schenken aan dit goede doel. Op deze manier hopen we mensen te motiveren om deze actie verder te verspreiden binnen hun netwerk. De actie loopt tot en met 31 december 2011.

Omdat we niet precies weten hoeveel mensen deze actie zullen ‘liken’, willen we wel aangeven dat we het bedrag begrenzen tot 250 euro.

Alvast dank voor jullie steun!

Met vriendelijke groet,

Sandra & Mark

Voor deze actie kun je terecht op: LinkedinFacebookTwitter en Google+