Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Over Ons

Blaak Selectie bestaat uit Sandra Joosten en Mark Joosten en is in januari 2011 opgericht door Sandra. Maar het begon allemaal al in 2006 toen Sandra en Mark elkaar leerden kennen op een zomerse avond in Maastricht waar ze op dat moment beide studeerden. 2006 was tevens het jaar waarin Mark zijn studie (Internationale bedrijfskunde) afrondde en bij het zoeken naar een baan in de IT recruitment terecht kwam. Sandra studeerde 2 jaar later af (European Studies) en door het enthousiasme van Mark is ook zij haar carrière in de recruitment begonnen.

Na aanvankelijk ervaring opgedaan te hebben bij 2 verschillende recruitment bedrijven, besloot Sandra eind 2010 voor zichzelf te beginnen. Om geen concurrent te worden van haar toenmalige werkgever koos ze ervoor om zich te gaan richten op de IT. Mark, die inmiddels al ruim 4 jaar in de IT recruitment zat, adviseerde haar om zich hierbij te richten op de Microsoft .NET markt en de regio Zuid-Holland. De gedachte was dat Microsoft .NET een goed perspectief bood en de technische en regionale focus de mogelijkheid gaf om een echte specialist te worden. Zo gezegd, zo gedaan en in januari 2011 zag Blaak Selectie het licht. Dit verliep vanaf het begin direct zo goed dat Mark een aantal maanden later ontslag nam en zich bij Sandra voegde als vennoot.

Inmiddels zijn we alweer een behoorlijk aantal jaren verder. Niet alleen zijn Mark en Sandra in de tussentijds man & vrouw geworden, maar ook hebben ze vele .NET developers aan een leuke nieuwe baan mogen helpen.

Door de jaren heen hebben ze altijd vastgehouden aan hun unieke 100% focus op .NET en de regio Zuid-Holland. Daardoor hebben ze veel specifieke ervaring opgebouwd, maar ook zijn ze voor veel .NET developers en bedrijven een begrip geworden in de .NET arbeidsmarkt. Tevens onderscheiden ze zich van de meeste recruitmentbureaus met het feit dat hun klanten iedere keer contact hebben met één van de eigenaren (i.p.v. telkens wisselende recruiters). Niet alleen hebben ze hierdoor langetermijnrelaties op kunnen bouwen, maar ook hebben hun klanten de toewijding kunnen ervaren die vaak samengaat met het hebben van een eigen onderneming. Hierbij is hun uitgangspunt altijd geweest om mensen te behandelen zoals ze zelf graag behandeld willen worden.