Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

.NET arbeidsmarktmonitor Zuid-Holland, juni 2016

Posted by

Status .NET arbeidsmarkt Zuid-Holland

Grafiek 1 geeft een beeld van het totaal aantal bedrijven dat gebruik maakt van Microsoft .NET versus het aantal bedrijven met een .NET vacature in de regio’s Zuid-Holland, groot Rotterdam en groot Den Haag.  

Nieuwsbrief #018, grafiek 1.b

Grafiek 2 geeft een overzicht van het aantal bedrijven in Zuid-Holland (onderverdeeld in de regio Rotterdam en regio Den Haag) die één of meerdere .NET vacatures hebben uitstaan sinds het begin van onze driemaandelijkse analyse.

Nieuwsbrief #018, grafiek 2

Grafiek 3: Naast een analyse vanuit onze eigen database, kijken we ook iedere week naar het aantal .NET vacatures op de verschillende jobboards voor de regio Zuid-Holland. Grafiek 3 laat hiervan de maandelijks gemiddelde index zien.

Nieuwsbrief #018, grafiek 3

Technieken & Methodieken

De onderstaande grafieken tonen de percentages van de bedrijven die een bepaalde techniek noemen in één of meerdere van hun openstaande .NET vacatures. Dat wil zeggen; op de verticale as is te zien bij hoeveel procent van de (voor ons bekende) bedrijven in Zuid-Holland (jun ’16: 185 bedrijven) een bepaald sleutelwoord genoemd werd in hun vacature(s). En op de horizontale as de verschillende momenten waarop we deze analyse hebben uitgevoerd.  

Nieuwsbrief #018 technieken 1-4

Nieuwsbrief #018 technieken 5-8

Nieuwsbrief #018 technieken 9-11

Op de hoogte blijven?

Mocht je in de toekomst graag automatisch op de hoogte gehouden willen worden van onze analyse op de .NET-arbeidsmarkt, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

Of wil je graag ook op de hoogte blijven van onze nieuwste .NET vacatures? Dan kun je je hiervoor inschrijven via deze link.