Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Woensdag 20 september: “Dude, Where’s my Server?” door Oscar van Tol & Rick van den Bosch

Posted by

In september organiseert Blaak Selectie in samenwerking met Betabit weer een nieuwe kennissessie! Deze keer gaat het over serverless oplossingen en wordt de presentatie gegeven door Oscar van Tol & Rick van den Bosch.

Het event is gratis (inschrijven verplicht, zie onderaan de pagina) en zal plaatsvinden op woensdag 20 september op het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00u is men welkom voor een broodje en drankje en om 19:00u zal de presentatie beginnen.

Wat kunnen we verwachten?
Gaf jij je servers vroeger ook een leuke naam? En hadden ze ook allemaal een eigen persoonlijkheid? Inmiddels zitten we toch al een tijdje niet meer op deze huisdieren te wachten?
Wat is nou eigenlijk het verschil tussen PaaS en Serverless? In deze sessie zullen we, onder andere met behulp van services in Azure zoals App Service, Logic Apps en Azure Functions, laten zien wat serverless oplossingen nou eigenlijk wel en wat ze niet kunnen. We zullen je proberen te vermaken én te voorzien van nieuwe kennis en inspiratie voor in je developer toolbox.

Inschrijven?
Interesse? Stuur een email naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl) met je telefoonnummer waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. In verband met een beperkt aantal plaatsen en het organiseren van eten en drinken is inschrijven verplicht.