Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Woensdag 16 maart: “Death of the batch job” door Dennis van der Stelt

Posted by

KennissessieIn samenwerking met Betabit en Dennis van der Stelt organiseert Blaak Selectie een opvolging van de kennissessie “Betrouwbare applicaties met messaging”. Ditmaal over langlopende processen en saga’s met als titel “Death of the batch job”.

Het event is gratis (inschrijven verplicht, zie onderaan de pagina) en zal plaatsvinden op woensdag 16 maart op het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00u is men welkom voor een broodje en drankje en om 19:00u zal de presentatie beginnen.

Death of the batch job
Lang lopende processen bestaan in de meeste systemen. Veelal geëvolueerd naar nachtelijke batch processen, welke langdurig draaien en grote hoeveelheden data aggregeren en wijzigen. Of verborgen in grote hoeveelheden classes die te lang staan te stampen op eigenlijk heel eenvoudige processen. Dat moet toch anders kunnen?

Na veel vragen naar een nieuwe sessie over langlopende processen en saga’s, zal Dennis van der Stelt hier een presentatie over geven. Er zal dieper ingegaan worden op saga’s met behulp van NServiceBus. Deze tool vereenvoudigt zowel de functionele als technische implementatie van lang lopende processen en heeft aanverwante tools om de processen in productie te visualiseren. In deze sessie zullen we minder de theorie en meer de praktijk behandelen met behulp van code voorbeelden. Na deze sessie zul je

  • beter met de business kunnen communiceren over de te implementeren bedrijfsprocessen
  • nieuwe mogelijkheden vinden om deze processen binnen je systeem te implementeren
  • een eind te maken aan die verschrikkelijk batch processen

Dennis van der Stelt

Dennis van der Stelt

Dennis van der Stelt is een innovatieve software architect, werkzaam binnen Particular Software, het bedrijf achter NServiceBus. Hij heeft een constante drive om zijn kennis in verschillende architectuur stijlen te verbreden en verdiepen, alsook in de kwaliteit van software development en gedistribueerde systemen. Een grote drijfveer is het verspreiden van deze kennis aan iedereen die het maar wil horen. Het blog van Dennis is te lezen op http://dennis.bloggingabout.net/. Voor vragen is hij bereikbaar via dennis@bloggingabout.net of via Twitter onder @dvdstelt

Interesse? Stuur een email naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl) met je telefoonnummer waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. In verband met een beperkt aantal plaatsen en het organiseren van eten en drinken is inschrijven verplicht!