Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Donderdag 27 februari: Distributed Systems Design met Dennis van der Stelt

Posted by

In verband met ons 3 jarig bestaan zullen wij op donderdag 27 februari in de Willemswerf op de Boompjes 40 in Rotterdam een .NET sessie organiseren met Dennis van der Stelt als spreker. Om het onderwerp te bepalen hebben we mensen 2,5 week de mogelijkheid gegeven om op hun favoriete onderwerp te stemmen via een online enquête. Na een spannende stemronde is hierbij het onderwerp “Distributed Systems Design” uiteindelijk met slechts 1 stem verschil van “Betrouwbare applicaties met messaging” als winnaar uit de bus gekomen. Wat kunnen we verwachten?

Distributed Systems Design

Hoe bouw je een systeem wat nooit down gaat, zelfs niet tijdens updates. Wat schaalbaar en flexibel is, maar toch te bouwen is door junior ontwikkelaars. Als er fouten optreden, deze automatisch hersteld worden. Waar race conditions nooit optreden en gegevens wel gerepliceerd maar nooit gedupliceerd worden? Service georiënteerd, maar zonder de verschrikkelijke koppeling die SOA biedt. En waar passen de n-tier architectuur, CQRS en Event Sourcing in dit model?

Heb je je ooit afgevraagd hoe zo’n systeem is te bouwen? Of waarom wollige architecten zeggen dat de business zo belangrijk is om de architectuur te bepalen? Of is het lastig om uitbreidingen aan software toe te voegen, zonder meteen zoveel code te breken, zelfs al gebruik je unit tests? Dan is deze sessie voor jou! Verwacht veel theorie!

Dit evenement zal gratis toegankelijk zijn en begint om 19.00 uur maar je kunt om 18.00 al terecht voor een hapje en een drankje.

Dennis van der Stelt

Dennis van der Stelt

Dennis van der Stelt is een innovatieve software architect met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van gedistribueerde systemen. Hij heeft een constante drive om zijn kennis in verschillende architectuur stijlen te verbreden en verdiepen, alsook in de kwaliteit van software development. Een grote drijfveer is het verspreiden van deze kennis aan iedereen die het maar wil horen. Het blog van Dennis is te lezen op http://bloggingabout.net/blogs/dennis/. Voor vragen is hij bereikbaar via dvdstelt@outlook.com of via Twitter onder @dvdstel

Interesse? Stuur een email naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl) waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. Inschrijven is verplicht!