homepage vacature zoeken

Testimonials

Waar de meeste recruiters opdringerig en gehaast te werk gaan, heeft Blaak Selectie juist veel aandacht om te kijken wat het beste bij iemand past. Ik ben erg tevreden over de manier hoe ze mij hebben geholpen een geschikte baan te vinden.

Danny Storm, frontend developer

Blaakselectie is uniek in hun aanpak.

Mark heeft na wat goede gesprekken, voor mij een hele leuke nieuwe uitdaging kunnen regelen. Een die volledig past bij mijn wensen. Daarnaast merk je bij Blaak echt dat de focus niet ligt op het zo snel mogelijk plaatsen van kandidaten maar op de persoon zelf. Iets wat volgens mij steeds zeldzamer wordt in het recruitment landschap. Je voelt je er gewaardeerd en vind je een nieuwe uitdaging dan komen ze ook nog eens gezellig langs met taart ‍♂️😁

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je dat er daadwerkelijk naar je geluisterd word? Bel dan ff met Blaakselectie!

Ashwen A., .NET developer

Zeer te vreden over de persoonlijke aanpak van dit selectiebureau.
De kandidaat staat voorop i.p.v. de portemonnee.
Erg blij met het resultaat.

Jeroen Overbeeke, .NET developer

Mark van Blaak Selectie heeft mij goed geholpen om samen met mij op zoek te gaan naar een passende baan. Ik raad mensen die nog niet zeker weten wat ze precies willen een goed gesprek met Mark aan te gaan om zo beter te leren wat goed bij je past als persoon.

De koffie op zijn kantoor is daarnaast ook nog eens geweldig!

Casper Zoeteman, .NET developer

Heel persoonlijk en ze kijken verder dan alleen hun eigen klantbestand. Ze willen je echt helpen. Er zit geen druk achter. Ik kan nog een hele lap tekst schrijven met alleen maar positieve ervaringen. Ga gewoon langs en je zult het zelf ervaren. 🙂

K. Au .NET developer

Blaak Selectie is niet zoals andere recruiters. Ze hebben veel meer oog voor het individu en proberen echt om iets passends te vinden, ook als dat niet in 1 of 2 keer lukt. In mijn ervaring is Blaak Selectie echt een pareltje onder de recruiters, en ik ben erg blij met mijn nieuwe baan. Bedankt voor jullie hulp en persoonlijke aandacht, Blaak Selectie!!!

Marianne Huizer .NET developer

Bij BlaakSelectie werd ik goed en persoonlijk geholpen. In tegenstelling tot veel andere bureau’s: zij behartigen het belang van de kandidaat!

L. Hu, .NET developer

Bij blaak selectie wordt er gekeken naar de persoon, niet alleen de functie waar je naar opzoek ben. Ben zeer goed en persoonlijk geholpen en had ook zo een baan!

Glenn, .NET developer

Dankzij het uitstekende werk van Blaak Selectie heb ik nu een heel fijne nieuwe baan. Ze hebben een persoonlijke en betrokken manier van werken, die ik als bijzonder prettig heb ervaren.

Edwin, .NET developer

Mark is truly an ambassador for his trade. He aided me with extremely helpful and relevant assistance extending well beyond the scope of just finding a job. I will not hesitate to recommend Blaak Selectie to any qualified .Net developer seeking work in the Rotterdam area.

Anton, .NET developer