Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

.NET vacature index week 49

Posted by

Deze week zien we opnieuw een verdere stijging van de .NET vacature index naar een stand van 114,1. Maar kijkend naar de veranderingen van de individuele vacaturesites zien we dat deze stijging mogelijk een wat vertekend beeld geeft van de realiteit. De stijging is namelijk geheel te danken aan slechts 1 vacaturesite die in één week tijd met maar liefst 36 indexpunten wist te stijgen. Daar tegenover waren er 5 vacaturesites die tegenover vorige week gelijk bleven en 3 vacaturesites die een kleine daling lieten zien.

Hierdoor kan de vraag gesteld worden of deze stijging representatief is voor de .NET-arbeidsmarkt in Zuid-Holland? Echter buiten deze ene vacaturesite is te zien dat de overige vacaturesites slechts weinig veranderd zijn. Dit duid er in ieder geval op dat er geen echte daling is in het aantal .NET vacatures.

Index 13.12.02

De bovenstaande staafdiagram toont de gemiddelde index van het aantal vacatures uit een wekelijkse zoekopdracht op 9 populaire jobboards naar “.NET” in Zuid-Holland. Basisdatum is 1 juli 2013.


Vacature updates per mail ontvangen