Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

.NET arbeidsmarktmonitor Zuid-Holland, december 2015

Posted by

Situatie .NET arbeidsmarkt Zuid-Holland

Grafiek 1 geeft een beeld van het totaal aantal bedrijven dat gebruik maakt van Microsoft .NET versus het aantal bedrijven met een .NET vacature in de regio’s Zuid-Holland, groot Rotterdam en groot Den Haag.  

Nieuwsbrief #016, grafiek 1

Grafiek 2 geeft een overzicht van het aantal bedrijven in Zuid-Holland (onderverdeeld in de regio Rotterdam en regio Den Haag) die één of meerdere .NET vacatures hebben uitstaan sinds het begin van onze driemaandelijkse analyse.

Nieuwsbrief #016, grafiek 2

Grafiek 3: Naast een analyse vanuit onze eigen database, kijken we ook iedere week naar het aantal .NET vacatures op de verschillende jobboards voor de regio Zuid-Holland. Grafiek 3 laat hiervan de maandelijks gemiddelde index zien.

Nieuwsbrief #016, grafiek 3(a)

Technieken & Methodieken

Onderstaand een overzicht waarbij te zien is hoe vaak bepaalde technieken/methodieken genoemd werden bij de bedrijven met een of meerdere openstaande .NET vacatures. Op de verticale as is te zien bij hoeveel procent van de (voor ons bekende) bedrijven in Zuid-Holland (dec’15: 172 bedrijven) een bepaald sleutelwoord genoemd werd in hun vacature(s). En op de horizontale as de verschillende momenten waarop we deze analyse hebben uitgevoerd.  

Nieuwsbrief #016 technieken 1-3 Nieuwsbrief #016 technieken 4-6 Nieuwsbrief #016 technieken 7-10

Op de hoogte blijven?

Mocht je in de toekomst graag automatisch op de hoogte gehouden willen worden van onze analyse op de .NET-arbeidsmarkt, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

Of wil je graag ook op de hoogte blijven van onze nieuwste .NET vacatures? Dan kun je je hiervoor inschrijven via deze link.