Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Woensdag 28 november: kennissessie “Discovering Cosmos OS”

Posted by

Op woensdag 28 november organiseert Blaak Selectie in samenwerking met Betabit weer een nieuwe kennissessie. Deze keer gaan we het hebben over “Cosmos OS”, een .NET besturingssysteem-bouwpakket.

Deze kennissessie, met als titel “Discovering Cosmos OS” wordt gepresenteerd door Sijmen Mulder

Het event is gratis (inschrijven verplicht, zie onderaan de pagina) en zal plaatsvinden op woensdag 28 november op het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00 is men welkom voor een broodje en drankje. Om 19:00 start deel 1 van de presentatie tot 19:45, waarna er een pauze plaatsvindt van 30 minuten. Vanaf 20:15 tot 21:00 is deel 2 van de presentatie. Daarna is er een borrel tot 22:00.

Wat kun je verwachten?
Op deze avond staat Cosmos OS centraal. Eerst wordt een korte uitleg gegeven van wat Cosmos OS is en wat je ermee kunt. Hierna volgt een demo van een paar minuten van zero naar “Hello, World!” en wordt er dieper ingegaan op het nut van zo’n systeem en de architectuur. Behalve dat Cosmos zelf een interessant project is, raakt dit onderwerp ook een aantal onderwerpen waar de .NET-ontwikkelaar misschien nog niet zo bekend mee is. Kortom: genoeg te ontdekken!

Sijmen Mulder
Sijmen Mulder is een veelzijdige ontwikkelaar die naast .NET ook ervaring heeft met mobiele applicaties en het front-end web. Hij haalt voldoening uit het vinden van efficiënte en robuuste oplossingen voor complexe problemen. Sijmen werkte onder meer aan .NET webapplicaties, C++ integraties en verschillende mobiele projecten.

Inschrijven?
Interesse? Stuur een email naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl) met je telefoonnummer waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. In verband met een beperkt aantal plaatsen en het organiseren van eten en drinken is inschrijven verplicht.

Nog beschikbare plaatsen 32/60