Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

.NET sessie: Unit Testing en refactoring, woensdag 4 februari

Posted by

TrainingNa de succesvolle .NET sessie van vorig jaar (waarbij er ruim 65 programmeurs aanwezig waren), organiseren we dit jaar opnieuw een .NET event in Rotterdam. Ditmaal in samenwerking met softwareontwikkelaar Betabit.

Het event is gratis en zal plaatsvinden op 4 februari in het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00u is men welkom voor het lopend buffet en om 19:00u zal de presentatie beginnen. Hierbij zullen Yvo Kapitein en Bart Kemps van Betabit spreken over Unit Testing en refactoring. De presentatie zal tot ongeveer 22:00u duren waarna er nog tijd is voor een drankje.

Unit Testing en refactoring
Het onderdeel refactoring gaat vooral over SOLID. Wat is SOLID, hoe schrijf je SOLID code en hoe kun je bestaande code verbeteren? Het onderdeel unit testing behandelt verschillende manieren van unittesten, verschillende unittesting frameworks, hoe je “testbare” code schrijft, hoe je bestaande code beter te testen maakt en hoe je met verschillende soorten afhankelijkheden om kunt gaan. Na een presentatie gaan we ook hands-on aan het werk, individueel of in paren, om in een bestaande case de code te refactoren en er unit tests voor te maken en deze uit te voeren. Om dit te kunnen doen is het noodzakelijk om een laptop met Visual Studio mee te nemen naar de avond!

Klinkt dit interessant en wil je er graag bij zijn? Stuur dan een email met je telefoonnummer naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl). Uiteraard zijn je collega’s ook van harte welkom. Let op: Inschrijven is verplicht en helaas zijn er slechts 40 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!