Alle bedrijven die met .NET werken bij jou in de buurt.
homepage vacature zoeken

Donderdag 18 april: kennissessie “Azure Functions in Azure Kubernetes Service”

Posted by

Op donderdag 18 april organiseert Blaak Selectie in samenwerking met Betabit weer een nieuwe kennissessie. Deze keer gaan we het hebben over “Azure Functions in Azure Kubernetes Service”. De kennissessie wordt gepresenteerd door Daniël te Winkel

Het event is gratis (inschrijven verplicht, zie onderaan de pagina) en zal plaatsvinden op donderdag 18 april in het Novotel Rotterdam Brainpark. Vanaf 18:00 is men welkom voor een broodje en drankje. Om 19:00 start deel 1 van de presentatie tot 19:45, waarna er een pauze plaatsvindt van 30 minuten. Vanaf 20:15 tot 21:00 is deel 2 van de presentatie. Daarna is er een borrel tot 22:00.

Wat kun je verwachten?
Deze avond laten we in een praktisch overzicht zien wat Azure Kubernetes Service (AKS) is en hoe je hier Azure Functions in kunt draaien.
We beginnen met een introductie van Azure Kubernetes Service en Docker containers. Daarna zullen we een Azure Function in een Docker container laten draaien en deze container in AKS laten draaien. Dit alles wordt begeleid door demo’s van de verschillende stappen om van een Azure Function te komen tot een Azure Function gehost in AKS, en verschillende Azure diensten die daar bij komen kijken. Onderweg zullen de verschillende concepten van AKS uitgelegd worden zoals Nodes, Pods, Services en Namespaces.”

Daniël te Winkel
Daniël is een ervaren software ontwikkelaar met meer dan 25 jaar ervaring. Hij is sinds .NET 2.0 professioneel met .NET bezig. De laatste paar jaar is hij bij Betabit actief bezig met Azure als ontwikkelaar en architect. Met en voor klanten creëert hij waardevolle software op basis van Azure Paas. Daniël doet dit met veel plezier en passie. Daarnaast spreekt hij op events, zoals de Global Azure Bootcamp.

Inschrijven?
Interesse? Stuur een email naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl) met je telefoonnummer waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. In verband met een beperkt aantal plaatsen en het organiseren van eten en drinken is inschrijven verplicht.

Nog beschikbare plaatsen 19 /60